Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Βυζαντινή Αθήνα - Κυριακή 24/5

Έχω παρακολουθήσει αρκετές δράσεις των Atenistas και όλες ήταν καλά οργανωμένες. Επειδή μένουμε σε μια πόλη με πολλά ενδιαφέροντα μέρη τα οποία δεν γνωρίζουμε, είναι ευκαιρία να ακολουθήσουμε την ομάδα των Atenistas και να απολαύσουμε την πόλη μας. Μπείτε στο www.atenistas.org και ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις τους.

OpenWalkAthens 5 Βυζαντινή Αθήνα Κυριακή 24 Μαΐου • 11.30 – 15.30

17 σημεία Έλα κι ανακάλυψε τον πλούτο που κρύβουν τα Βυζαντινά μνημεία ορόσημα στο κέντρο της πόλης: Ξεναγήσεις, ομιλίες, ιστορία, μουσική, διαδραστικά εκθέματα.

545 OpenWalkAthens (OWA): ένας ανοιχτός περίπατος που καλεί τους Αθηναίους να γνωρίσουν πτυχές της πόλης, της ιστορίας της και των ανθρώπων της. Το 5ο κατά σειρά OWA έχει θέμα τη Βυζαντινή Αθήνα και αφορά βυζαντινά μνημεία στο κέντρο της πόλης που προσπερνάμε καθημερινά χωρίς να τα γνωρίζουμε.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πώς γίνεται:
 Απλό! Παίρνεις το χάρτη από το σημείο εκκίνησης: Ναός του Αγίου Ελευθερίου, (παρεκκλήσι της Μητρόπολης, πλ. Μητροπόλεως) και συνεχίζεις με την παρέα σου τη διαδρομή διαμορφώνοντάς την ελεύθερα όπως εσύ θέλεις, περιηγείσαι στους 17 χώρους που θα είναι ανοικτοί, παρακολουθείς τις ξεναγήσεις, παίρνεις μέρος στα διαδραστικά δρώμενα και στις εκδηλώσεις. H συμμετοχή –όπως σε όλες τις δράσεις των atenistas– είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου