Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Savji Dholakia - Καλύτερος εργοδότης του 2014

Λίγοι εργοδότες χαρακτηρίζονται από τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και ακόμη λιγότεροι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι το να έχεις ευχαριστημένους τους υπαλλήλους σου οδηγεί στη μεγαλύτερη αφοσίωση τους  και στην μεγαλύτερη παραγωγικότητά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Savji DholakiaΟ Savji Dholakia , ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας εξαγωγής διαμαντιών στην πόλη Σουράτ - κρατίδιο Γκουτζάρατ της Ινδίας - μοίρασε στους 1.200 υπαλλήλους της εταιρίας του δώρα αξίας 500 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 6,5 εκ. ευρώ). Τα δώρα δόθηκαν ως έξτρα αμοιβή (δηλ. μπόνους) επειδή πέτυχαν τους στόχους που είχαν οριστεί. Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν 500 αυτοκίνητα Fiat Punto και 570 διαμαντένια κολιέ ενόψει του Ντιβάλι, της ινδουιστικής γιορτής του φωτός. Η εταιρεία προτίθεται επίσης να καταβάλει σε άλλους 207 υπαλλήλους την προκαταβολή για την απόκτηση ενός διαμερίσματος, εφόσον το επιθυμούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Savji Dholakia"Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος επιβράβευσης που ακολουθούμε από το 2011. Οι εργαζόμενοι που επέδειξαν συνέπεια και αποτελεσματικότητα επιβραβεύθηκαν", είπε ο Νάρες Μαγιάνι, ο γραμματέας του Savji Dholakia.




Ο Savji Dholakia ξεκίνησε την εταιρεία του την δεκαετία του 1990 με δανεικό κεφάλαιο. Σήμερα η εταιρεία έχει ετήσιο τζίρο 60 δισεκατομμύρια ρουπίες (περίπου 760 εκ. ευρώ), απασχολεί 8.000 υπαλλήλους και έχει γραφεία στο Βέλγιο, το Χονγκ Κονγκ και τη Μ. Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου