Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΚΥΩΝ - Natural Dog Food























Σε λίγο θα καταντήσω να ζηλεύω τη Φρύνη, το σκύλο μου! Δεν έχει να ξυπνήσει νωρίς, δεν ξυπνάει το πρωί για δουλειά, έχει πάντα κέφια και δεν έχει να σκεφτεί τι θα μαγειρέψει. Βέβαια τρώει μια καλή σκυλοτροφή. Όμως επειδή τα σκυλιά δεν πρέπει να τρώνε δικά μας φαγητά γιατί δεν καλύπτονται οι διατροφικές τους ανάγκες, αν έπρεπε να τους μαγειρεύουμε θα ήταν πολύπλοκο καθώς η δημιουργία τροφής κατάλληλης για ζώα είναι αντικείμενο επιστήμης!

Prosciutto Evritanias - Turmeric - OreganoΗ φίλη μου Μαρία ήρθε για επίσκεψη με 2 βάζα με gourmet μπισκότα. ΚΥΩΝ (Kύων, /ki:on/ in ancient Greek, dog) έγραφε το βάζο και καθώς δεν τα ήξερα άρχισα να μελετάω και να μου τρέχουν τα σάλια: μπισκότο με προσούτο Ευρυτανίας, ρίγανη και κουρκουμά;  Μπανάνα με κανέλα και θυμαρίσιο μέλι; Τη ρώτησα και μου έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτές είναι οι δύο από τις 6 γεύσεις που παρασκευάζονται. Κάθε συνταγή είναι μοναδική, χειροποίητη και γεμάτη νοστιμιά.

Στην παρασκευή των μπισκότων χρησιμοποιούνται εποχιακά φρούτα και λαχανικά και προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς απ' όλη την Ελλάδα. Κατασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και προσθετικά γεύσης ή άλλων συστατικών. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, απλά η σύνθεσή τους αλλάζει για να ταιριάζει στις ανάγκες του σκύλου.

Μπορείτε να τα αγοράσετε online ή να επισκεφτείτε το χώρο τους με τον σκύλο σας για δοκιμή επιτόπου ΕΔΩ. Το κάθε βάζο κοστίζει 11 ευρώ. Δεν είναι τροφή - είναι κέρασμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου