Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Wifins

Αποτέλεσμα εικόνας για wifinsΕσείς ξέρετε περί Wifins; Ε τότε είσαστε πολύ καλά ενημερωμένοι. Για μας τους υπόλοιπους που δεν την ξέρουμε, έψαξα και βρήκα περί τίνος πρόκειται.

Η πλατφόρμα Wifins έρχεται για να αλλάξει το τοπίο στην επικοινωνία επιχείρησης - καταναλωτή.
Ο καταναλωτής απολαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ internet διαμέσου ενός εγγυημένης ποιότητας και ασφάλειας Wi-Fi δικτύου, χωρίς να απαιτείται κωδικός και στοιχεία πρόσβασης.  
Η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, πληρώνοντας ένα αντίτιμο, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η Wifins και να αποκομίσει τα βέλτιστα όσον αφορά την επικοινωνία της με τους πελάτες της αλλά και με τους δυνητικούς καταναλωτές της. Η διαφημιζόμενη επιχείρηση (Advertising Brand) έχει τη δυνατότητα να προβεί σε προωθητικές/ διαφημιστικές ενέργειες ανά γεωγραφικό σημείο πρόσβασης και κατηγορία του χώρου που φιλοξενεί τη λύση Wifins© (π.χ. επαγγελματικές εκθέσεις, δημόσιοι χώροι, μουσεία, εμπορικά κέντρα, supermarkets).

Η εταιρία Wifins, με μεγάλη εμπειρία στο Mobile Marketing and Advertising, παρέχει αυτήν την καινοτόμα υπηρεσία Marketing και είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα τη βρούμε μπροστά μας. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ και στο https://el-gr.facebook.com/wifins.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου