Κάποιες φορές την έχω σερβίρει ως πρώτο πιάτο σε γιορτινό τραπέζι ενώ άλλη φορά ως κύριο πιάτο, συνοδευμένο με ψωμί και κρύα ποικιλία τυριών και αλλαντικών.
Υλικά:
6 μέτρια πράσσα
300 γρ.κιμάς χοιρινός
300γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμμύδι
150 γρ La vache qui rit (αυτό με την αγελάδα)
150 γρ τυρί Philadelfia με μυρωδικά και σκόρδο
2 κύβοι Knorr κότας ή λαχανικών
1,2 λίτρο νερό
150-200 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε τον κιμά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα πράσσα κομμένα σε ροδέλες, ανακατεύουμε για 2 λεπτά και μετά το νερό με τους κύβους Knorr
- Διαλύουμε τα τυριά στη σούπα και αφήνουμε τη σούπα μας να σιγοβράσει για 40 λεπτά.
- Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συνταγή είναι για 8-10 μερίδες και ιδίως οι άντρες τρώνε και δεύτερη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου