Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ζυμαρικά με πορτοκάλι, κολοκυθάκι και μανιτάρια



Μία ακόμα νόστιμη συνταγή ζυμαρικών με ιδιαίτερη γεύση
Υλικά για 4-5 άτομα:
• 2 πορτοκάλια
• Μαϊντανό
• 1 κολοκυθάκι
• μανιτάρια φρέσκα
• 500 γρ. ζυμαρικά oλικής
• 200γρ. στρογγυλά φασολάκια
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζετε τα ζυμαρικά με τον κλασικό τρόπο. Πλένετε το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια και τα κόβετε σε μικρούς κύβους.Τα αχνίζετε μαζί με τα φασολάκια και αλατοπιπερώνετε. Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και τα κόβετε σε τέταρτα. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το μαϊντανό και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι αν χρειάζεται και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμη. Προσθέτετε το μείγμα στα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Μπορείτε να τα καταναλώσετε μαζί με ψητό τυρί τόφου, χαλούμι ή τριμμένη παρμαζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου