Το αβοκάντο το χρησιμοποιώ συχνά στις σαλάτες μου επειδή έχει εκλεπτυσμένη γεύση και πολύ ωραίο χρώμα. Το ντιπ με το αβοκάντο τρώγεται με ψωμάκι όμως αραιωμένο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως (κρύα) σάλτσα για σαλάτα μαυρομάτικων φασολιών ή ζυμαρικών.
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ 1 τεμαχισμένο αβοκάντο, 1 τριμμένο σκόρδο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ, 5-6 καρύδια, λίγο λεμόνι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Η ποσότητα είναι για 2-3 μερίδες.
Αν το ντιπ είναι πολύ σφιχτό αραιώστε το με λίγο λάδι ή με φρέσκο γάλα (το γάλα δε φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα- θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι λόγω γάλακτος).
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ 1 τεμαχισμένο αβοκάντο, 1 τριμμένο σκόρδο, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ, 5-6 καρύδια, λίγο λεμόνι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Η ποσότητα είναι για 2-3 μερίδες.
Αν το ντιπ είναι πολύ σφιχτό αραιώστε το με λίγο λάδι ή με φρέσκο γάλα (το γάλα δε φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα- θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι λόγω γάλακτος).
το έφτιαξα και είναι τέλειο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο κορίτσια