Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Σκουμπρί, ψαρομάγαζο στο Κουκάκι


«Σκουμπρί» γράφει η λιτή ταμπέλα στον πεζόδρομο της Δράκου στο Κουκάκι. Φωτεινό μαγαζί, άσπρα τραπέζια,  λιτή ναυτική διακόσμηση και ανοιχτή κουζίνα.
Καθίσαμε μέσα, λόγω υγρασίας, δίπλα στην τζαμαρία για να κάνουμε χάζι αυτούς που περνάνε.
Ο κατάλογος έχει ποικιλία και καλό θα είναι να ρωτήσετε τα ιδιαίτερα πιάτα που ετοιμάζουν.
Με μεγάλο ενδιαφέον περιμέναμε τα πιάτα που παραγγείλαμε: Ταρτάρ σολωμού με αβοκάντο (σ'αυτό το σημείο τσακωθήκαμε στη μοιρασιά με την κόρη μου), φάβα Κορίνθου (φίνα γεύση), κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού, τα ντακάκια της φωτογραφίας, πράσινη σαλάτα με καπνιστό σκουμπρί (δεύτερο σημείο τσακωμού με την κόρη μου), φιλεταρισμένες σαρδέλες στα κάρβουνα και εξαιρετικό κριθαρότο με γαρίδες! Μας συνόδεψαν δύο λίτρα λευκό κρασάκι και στο τέλος ήρθε μια σπιτική μηλόπιτα.



      IMG 9129

Το Plus στις καλές γεύσεις που δοκίμαζα ήταν οι ποσότητες που σερβίρει το «Σκουμπρί» ικανές να σε κάνουν να χορτάσεις παραγγέλνοντας μόνο ορεκτικά!


IMG 9141


IMG 9169
IMG 9149



Η τελική εντύπωση είναι ότι το «Σκουμπρί» είναι το ιδανικό στέκι που συνδυάζει ποιοτικό ποσοτικό και τίμιο οικονομικά φαγητό. Θέλω να ξαναπάω για να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα φαγητά.

Όταν δε ο καιρός το επιτρέπει τα τραπεζάκια που κοσμούν τον πεζόδρομο έμπροσθεν του μαγαζιού είναι η ιδανική επιλογή σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου