Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Χυτήριο - Μαγειρείο στον Άγιο Δημήτριο

Δίπλα στο Athens Metro Mall βρίσκεται, ανάμεσα σε συνεργεία αυτοκινήτων και μικροβιοτεχνίες, το αξιόλογο μοντέρνο μαγειρείο Χυτήριο. Στον ίδιο χώρο λειτουργούσε για 40 χρόνια χυτήριο μπρούντζου. Ο χώρος λιτός, επιπλωμένος με ξύλινα έπιπλα και ανοιχτή κουζίνα - λίγη τσίκνα θα την αιστανθείτε. Κάτι ανάμεσα σε μαγειρείο και εστιατόριο με προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση έχει επάξια κερδίσει το κοινό του σερβίροντας δημιουργικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Κάθε φορά που πηγαίνω παραγγέλνω διαφορετικά πιάτα και πάντα φεύγω ευχαριστημένη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ραβιολια χειροποιηταΤην τελευταία φορά έφαγα υπέροχες γεμιστές με τυρί ραβιόλες με σάλτσα - μους φρέσκιας νομάτας, φιλέτο σολωμού πάνω σε στρώμα από χόρτα, ανάμικτα λαχανικά σχάρας με βινεγκρέτ δυόσμου, πεντανόστιμα κεφτεδάκια, πατάτες τηγανητές και φυσικά τη φέτα μέσα σε κρούστα και από πάνω μέλι. Ήπιαμε 1 κιλό κόκκινο κρασί και μοιραστήκαμε 1 πάβλοβα την οποία δε θα τη συνιστούσα. Ο λογαριασμός ήταν στα 40 ευρώ για 3 άτομα.
Φυσικά έχει πολλή μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών, πιτών και κρεατικών (μέχρι γουρουνοπούλα με τραγανή πετσούλα φτιάχνουν!) τα οποία μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας ή να σας τα φέρουν στο χώρο σας.
Η διεύθυνση είναι Αϊδινίου 9, Αγ. Δημήτριος και το τηλέφωνο είναι 210 9713282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου