Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Your natural way : Το φτιάξτο μόνος σου καλλυντικό

Η φίλη μου Νεφέλη, πηγαίνοντας για κάποια παράσταση στη Λυρική σκηνή, έπεσε πάνω στο μαγαζί που θα άλλαζε την καθημερινότητά της και την ψυχολογία της. Το κατάστημα μόλις είχε ανοίξει (19/12/14), μοσχοβολούσε και ήταν σκέτος πειρασμός...

Ο λόγος για το Your natural way όπου θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να φτιάξετε μόνοι σας τα καλλυντικά σας! Συνδυάστε ουδέτερες βάσεις - κρέμες με αιθέρια έλαια, αρώματα και κόκκους απολέπισης για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά καλλυντικά. Θα σας βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές τους, θα σας εξηγήσουν την όλη διαδικασία και θα σας δώσουν και τις σωστές αναλογίες υλικών. Αφρόλουτρα (100ml-1.80 ευρώ), Body Lotion (100ml-2,95 ευρώ), Hand Cream, Σαμπουάν, Conditioner, Hair Mask, Κρέμες ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, αντικυτταριτιδικές, αφρόλουτρα, αρώματα, λάδι για μασάζ  είναι ένα μικρό δείγμα του τι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια αιθέρια έλαια που θα βρείτε στο Yournaturalway: Λεμόνι, Μανταρίνι, Πορτοκάλι brasil, Γεράνι, Θυμάρι, Τεϊόδεντρο, Δεντρολίβανο, Πεύκο, Κανέλα και ένα νέο άρωμα Velvet (ταλκ).
Η  Νεφέλη, λάτρης της καθαριότητας αλλά και των αρωμάτων, βρήκε επιτέλους τον ιδανικό προορισμό της. Κάθε εβδομάδα το επισκέπτεται προκειμένου να δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Θα το βρείτε στην Ακαδημίας 57 (στοά Όπερας), τηλ: 213 0351443
https://www.facebook.com/pages/Yournaturalway/1586309298251026?sk=timeline&ref=page_internal

1 σχόλιο:

  1. Λέει πολύ! Το φτιάχνεις όπως το θες, φοβερή ποιότητα καλή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή