Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

AQOS μια νέα αντίληψη στο αυτοκίνητο

slika1slika1Το AQOS project θα ταρακουνήσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το γεγονός ότι κατασκευάζεται στη Σερβία το καθιστά ακόμα πιο καινοτόμο,μοναδικό και προκλητικό. Αναφέρομαι στο αυτοκίνητο AQOS που θέλει να τραβήξει την προσοχή μας όχι μέσω μιας επιθετικής καμπάνιας μάρκετινγκ αλλά μέσω της πρωτοτυπίας του όλου σχεδιασμού του. Είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και βαθειάς γνώσης του αντικειμένου. Ανεξάρτητοι επαγγελματίες, διαφόρων ειδικοτήτων (σχεδιαστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικοί κλπ.) από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ιταλία σε συνεργασία με ερευνητικά και επιστημονικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, συνεργάστηκαν για 10 χρόνια για να κατασκευαστεί αυτό το υψηλών αποδόσεων και προδιαγραφών σπορ αυτοκίνητο. 
Η AQOS Technologies βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία και την παραγωγή αυτού του αυτοκινήτου. Η εταιρία παράγει υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και ερευνά οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδιασμό καινοτόμων μερών του αυτοκινήτου και σχεδιασμό - παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό σπορ αυτοκινήτων.
Η AQOS πιστεύει ότι στο θέμα "αυτοκίνητο" πρέπει να αλλάξει την αντίληψη και την προσέγγισή του εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο στις συνεχείς προκλήσεις της εποχής μας. 
Οι φωτογραφίες μιλούν καλύτερα (οι κάτω αφορούν αυτοκίνητα αγώνων):
 
Aqos Le Mans Futuristic Car

Aqos Le Mans Futuristic Car

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου