Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Peteat, σπιτική κουζίνα για σκύλους!

Μου αρέσουν οι φρέσκιες ιδέες. Είτε πρόκειται για προϊόν ή υπηρεσία είτε πρόκειται για ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας, το καινούριο έχει πάντα ενδιαφέρον. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν, εν μέσω κρίσης, η επιχειρηματικότητα καινοτομεί.

#Μετά από αρκέτη μελέτη και με την βοήθεια εξειδικευμένων κτηνιάτρων, δημιουργήθηκε η Peteat, η πρώτη κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα!
Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά,φρέσκα λαχανικά και κρέας πιστοποιημένο για ανθρώπινη κατανάλωση, ετοιμάζουμε ολοκληρωμένα μενού για τους πιστούς μας φίλους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών ουσιών. Η θερμική επεξεργασία, δηλαδή το μαγείρεμα, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος επεξεργασίας φαγητού, διότι καταστρέφει αναμφίβολα όλα τα επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να βλάψουν τον σκύλο μας. Μόλις το φαγητό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ασφαλείας, αποσύρεται απο την φωτιά για να μείνουν όσο το δυνατόν αναλλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά.

Στόχος μας είναι:
    Η σαρδέλα αποτελεί την καλύτερη πηγή ω-3 λιπαρών οξέων, τα οποία ειναι απαραίτητα για να έχουν τα σκυλάκια μας υγιές δέρμα και τρίχωμα!

Ένα ελαφρύ και πολυ γευστικό γεύμα!!
  • να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής των σκύλων μας
  • να τους χαρίσουμε ευεξία και γευστικές απολαύσεις
  • να τους προσφέρουμε περισσότερα χρόνια ζωής

Η φροντίδα για μια ισορροπημένη διατροφή στα κατοικίδιά μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους δείξουμε την αγάπη μας.#

http://www.peteat.gr/

2 σχόλια:

  1. Κατερίνα, εδώ δεν έχουμε εμείς να φάμε σωστό φαγητό, την σπιτική κουζίνα για σκύλους θα κοιτάξουμε? Μήπως αυτό το άρθρο προορίζετε για "άλλους" ανθρώπους? Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη συμφωνώ μαζί σου ότι το προϊόν αυτό δεν αφορά όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων. Εξάλλου τα περισσότερα άρθρα στην ετικέτα "Επιχειρηματικότητα" αφορούν ίσως 'άλλους' ανθρώπους. Όμως θαυμάζω το επιχειρηματικό δαιμόνιο στους καιρούς μας και θα ήμουν πραγματικά χαρούμενη αν νέοι άνθρωποι αντί να το ξύνουν ολημερίς στον Μικέλ ή αλλού, έκαναν μια καινοτόμα ιδέα πραγματικότητα.
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις και με e-mail. Το βρίσκεις στο προφίλ του συντάκτη.

      Διαγραφή