Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Art in Island - Οι ωραιότερες selfies μέσα σε μουσείο!


art 6

Αποτέλεσμα εικόνας για Art in IslandΣτα περισσότερα μουσεία του κόσμου απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Επίσης απαγορεύεται και οποιαδήποτε επαφή με τα εκθέματα.
Το ολοκαίνουριο μουσείο Art in Island στην Μανίλα στις Φιλιππίνες έρχεται να ανατρέψει όλα αυτά με ένα μοναδικό τρόπο. Σε παροτρύνει να γίνεις κομμάτι του έργου τέχνης!
Το μουσείο διαθέτει πάνω από 180 τρισδιάστατα μοναδικά έργα τέχνης σε 4.100 τ.μ. σε δύο ορόφους. Οι επισκέπτες του μουσείου έχουν βαθμολογήσει με 10 στα 10 αυτήν την εμπειρία τους περιγράφοντάς την ως κάτι το μοναδικό και ιδιαίτερο. Εξάλλου έχουν καταγράψει την εμπειρία τους σε άπειρες selfie φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Art in IslandΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες selfie, μελετήστε από πριν τα εκθέματα (πατήστε εδώ) έτσι ώστε να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την τέλεια φωτογραφία. Ευτυχώς οι υπεύθυνοι του μουσείου έχουν μαρκάρει τα σημεία που πρέπει να σταθείτε για να βγει σωστά η φωτογραφία. Επίσης να σας προειδοποιήσω ότι θα αφήσετε τα παπούτσια σας στην είσοδο. Στο τέλος της επίσκεψης σας κερνάνε μπισκότα, ένα είδος ψωμιού και ένα μπουκάλι νερό.

Διεύθυνση: 175 15th Avenue, Barangay Socorro, Cubao, Quezon City, Metro Manila, Philippines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου