Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τα χειροποίητα ξύλινα παπιγιόν από την Καρδίτσα!


Ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές ειδικών κατασκευών για σπίτια στην Ελλάδα ζει στην Καρδίτσα και κατασκευάζει μεταξύ άλλων ξύλινα παπιγιόν και καρφίτσες.
Ο  Σταμάτης, που εργάζεται και ζει στην Καρδίτσα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους  σχεδιαστές ειδικών κατασκευών για σπίτια στην Ελλάδα.  
Ως απόφοιτος της σχολής σχεδιασμού και τεχνολογίας ξύλου και επίπλου, έμαθε να μεταποιεί  μια ακατέργαστη ξύλινη επιφάνεια σε χρήσιμη κατασκευή επίπλου. Σήμερα, με την βοήθεια της συζύγου του, δίνουν μια καινοτόμο μορφή στο ξύλο και κατασκευάζουν χειροποίητα παπιγιόν, καρφίτσες και κοκαλάκια σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη ”νότα” στο ντύσιμό μας.
Φτιαγμένα στο χέρι, απο μασίφ ξύλα δρυός, μεράντι, καρυδιάς κ.α. σε πλήθος χαράξεων και συνδυασμό χρωμάτων, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, τα ξύλινα παπιγιόν της 27 Wooden Accessories ήρθαν για να προσφέρουν μια extra chic νότα στο ντύσιμο των ανδρών που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Τα πρώτα χειροποίητα ξύλινα παπιγιόν τα κατασκεύασε για τον εαυτό του, θέλοντας να συνδυάσει το πάθος του για την κατασκευή και τον σχεδιασμό ξύλινων επίπλων με την αγάπη του για το ντύσιμο και τις εμφανίσεις με άποψη.
Η ιδέα του εξελίχθηκε και σήμερα πλέον, μπορούν να αποκτήσουν τα ξύλινα παπιγιόν του όλοι όσοι βαρέθηκαν τα "στημένα" look. Ακόμα και οι γυναίκες - τα παπιγιόν διατίθενται και σε κοκκαλάκια, καρφίτσες αλλά και σε παπιγιόν λαιμού!
Και αν εσείς ονειρεύεστε το δικό σας μοναδικό σχέδιο στο παπιγιόν τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την δική σας προσωπική παραγγελία. Η 27 Wooden Accessories εγγυάται ότι δεν θα πληρώσετε το ξύλο για χρυσάφι!
- Τα ξύλινα παπιγιόν τα βρίσκουμε στο Facebook.
- Στη διεύθυνση 27woodenaccessories@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου