Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Otrera - Κυνηγώντας το όνειρο

Αποτέλεσμα εικόνας για Otrera Elle Sakellis
Elle Sakellis
Η καθημερινή εργασία  της Ελ  Σακέλλης ήταν στον «Ναό του Χρήματος», τη Wall Street, παρατηρώντας από κοντά την πορεία των αμερικανικών επιχειρήσεων. Η Wall Street αποτέλεσε αναμφίβολα ένα καλό σχολείο για την ελληνικής καταγωγής Ελ Σακέλλης, η οποία αποφάσισε να αφήσει το «κυνήγι» των μετοχών για να κυνηγήσει το δικό της όνειρο, που δεν ήταν άλλο από την μόδα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Evil Eye Scarf»
Evil Eye Scarf
Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία κοσμημάτων και φουλαριών Otrera, όπου μέσως έγινε αποδεκτή από το αμερικάνικο κοινό. Από την αρχή το πελατολόγιό αποτέλεσαν εταιρείες όπως οι Victoria’s Secret, Boston Proper και Spiegel Catalog. Για αρκετά χρόνια η Ελ σχεδίαζε αξεσουάρ για εταιρείες, αλλά βλέποντας την επιτυχία των προϊόντων της αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της σειρά με φουλάρια. Έτσι δημιουργεί την σειρά «Evil Eye Scarf», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και μέσα σε μόλις 3 μήνες τα φουλάρια της ταξίδεψαν σε καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα σχέδια της αμέσως εξαντλήθηκαν από τα καταστήματα και το ένθετο της Wall Street Journal, Life Style, της αφιέρωσε ένα άρθρο με τίτλο «Το πρόβλημα του να δημιουργείς τάσεις». Έκτοτε συνεργάζεται με νέους σχεδιαστές που χρειάζονται βοήθεια στην προώθηση των καινοτόμων σχεδίων τους στην αγορά και κυρίως με τις νέες Ελληνίδες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μόδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Otrera Elle SakellisΓνωστά ονόματα όπως η Alicia Keys, Rachel Ray, Paris Hilton, Stacy Keibler, Maggie Gyllenhaal και Jennifer Lopez, έχουν φορέσει τις δημιουργίες της και έχουν διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο ένα brand που έχει τις ρίζες του στην ελληνική μυθολογία.

Το όνομα Otrera το δανείστηκε από την ελληνική μυθολογία. Η βασίλισσα των Αμαζόνων Ορτήρη υπήρξε σύντροφος του θεού Άρη και μητέρα της Ιππολύτης, της Αντιόπης, της Λυσίππης, της Μελανίππης και της Πενθεσίλειας. Θεωρείται και αναφέρεται συχνά ως η ιδρύτρια του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο. Αφορμή στην επιλογή του ονόματος για την επιχείρησή της, στάθηκε η γιαγιά της και τα παραμύθια που της εξιστορούσε για την μυστηριώδη πολεμίστρια- θεά γνωστή για την εκπληκτική ομορφιά και την ανδρεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου