Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Christine Lagarde - Power dressing με γαλλική φινέτσα

Από Anna

Τα outfits της Lagarde είναι κάτι παραπάνω από μια στολή εργασίας (αυστηρά κοστούμια, ταγιέρ) που επιβάλλει το εργασιακό της dress code. Τα μαντήλια και οι συνήθως μεγάλες περίτεχνες καρφίτσες αποτελούν το στυλιστικό στίγμα της πάντα elegant σιδηράς κυρίας του ΔΝΤ.

                            Power dressing* και elegance σε αρμονία.

Αποτέλεσμα εικόνας για christine lagarde styleΑποτέλεσμα εικόνας για christine lagarde styleΥιοθετώντας με επιτυχία ένα relaxed και πάντα deluxe ντύσιμο από top end designer labels (Hermes, Channel, YSL, etc) μας εκπλήσσει ευχάριστα. Κοστούμια με εξαιρετικό sleek tailoring, φίνα ταγιέρ και δερμάτινα jackets. Τα μαντήλια, ανάλογα με το χρώμα, τα σχέδια και το μήκος, άλλοτε bourgeois ή bohemian, αυστηρά ή ρομαντικά, τα statement κοσμήματα - συνήθως υπέροχες καρφίτσες ή πολύτιμα μαργαριτάρια και τέλος οι all time classic Hermes τσάντες (Kelly και Birkin) σε γήινα και παλ χρώματα της χαρίζουν επάξια τον τίτλο της super chic power dressed Γαλλίδας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για christine lagarde style

* δυναμικό αυστηρό ντύσιμο γυναίκας καριέρας 

2 σχόλια:

  1. Γεια σας ειμαι η Αντιγόνη και πάλι. Όπως έχω πει είμαι φανατική και καθημερινή αναγνώστριά σας. Όμως, επειδή θέλετε να ακούτε και τη γνωμη μας, άρθρα τύπου life style fashion trends κλπ μπουρδολογίες τα βρίσκουμε σε χιλιάδες χαζοχαρούμενα sites. Θέλω να πιστεύω οτι δεν άλλαξε η πολιτική του blog σας και πως δεν θα "ξεπέσετε" έτσι χαμηλά προς άγραν αναγνωστών. ευχαριστώ και συγνωμη για το κακό σχόλιό μου. Κατερίνα, Μαρία, Ellie σας έχω για άτομα υψηλού IQ μην ενδώσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη, ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία. Η ανάρτηση-σχόλιο έγινε από φίλη που κόβει πολύ το μάτι της κι έχει άποψη και γούστο. Στο μέλλον ευελπιστώ να γίνει συντάκτρια για να μοιραστεί τις υπέροχες ιδέες της ως προς το πως να συνδυάζουμε τα απλά ρούχα που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας για να τα μετατρέπουμε σε ένα απλό αλλά chic ντύσιμο. Επιπλέον μας έχουν ζητήσει να βάλουμε και μόδα - απλά δεν είναι το δυνατό μας σημείο γιατί δεν την παρακολουθούμε.¨Οσον αφορά το σχόλιο για την Lagarde, είναι όντως μακράν η πιο καλοντυμένη γυναίκα του δημόσιου βίου. Ελπίζω να συνεχίσεις να μας διαβάζεις και να μας γράφεις. Μόλις γύρισα από το Παρίσι και θα γράψω σχετικά με το ταξίδι μου. Ελπίζω να μη σε απογοητεύσω.

      Διαγραφή