Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Doghouse by Samsung - Hi tech σπίτι για σκύλους

Με 27 χιλιάδες ευρώ ο σκύλος σου έχει σπίτι με υδρομασάζ [vds + photos]Αποτέλεσμα εικόνας για dream doghouse samsungΗ τεχνολογία ασχολείται με όλους τους τομείς της ζωής μας και μας εκπλήσει. Σίγουρα το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι ούτε απαραίτητο ούτε ο σκύλος μας θα γίνει πιο ευτυχισμένος. Μάλιστα, γράφοντας το σχετικό κείμενο σκεφτόμουν τα παιδάκια που τους παρέχονται τα πάντα εκτός από αυτό που έχουν πιο πολύ ανάγκη: την αγάπη και τα χάδια του γονιού. (Μήπως κάποιοι πολυάσχολοι γονείς που δίνουν "ποιοτικό" χρόνο, δηλαδή ελάχιστο, μπορεί να σκεφτούν ότι θα είναι το ιδανικό δώρο για το τρίχρονο παιδάκι τους!!! Οποία φρίκη.)

Στην πιο διάσημη έκθεση - σόου για σκύλους , το Crufts dog show 2015 που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, παρουσιάστηκαν όλα τα πρωτοποριακά πράγματα που παράγονται για τα σκυλάκια. Εκεί παρουσίασε η Samsung το ονειρικό σπίτι για σκύλους για το οποίο συνεργάστηκαν 20 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων. Μια υπερπαραγωγή. Αν δείτε τι παρέχει θα σκάσετε από ζήλεια!
Με 27 χιλιάδες ευρώ ο σκύλος σου έχει σπίτι με υδρομασάζ [vds + photos]
Το σπίτι - διαμέρισμα παρέχει όλες τις ανέσεις για έναν πολυτελή και ξέγνοιαστο βίο. Χωρίζεται σε δύο χώρους: έναν για ξεκούραση κι έναν για διασκέδαση και φαγητό. Ο σκύλος μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού στην ταϊστρα να βάζει την τροφή του , ξαπλωμένος στο κρεββάτι του να βλέπει τηλεόραση (Samsung φυσικά), να επικοινωνεί με το αφεντικό του μέσω βίντεο, να αράζει σε μαξιλάρες! Επίσης, διαθέτει εξωτερικό χώρο με τεχνητό γρασίδι για να περπατάει ο σκύλος όταν ο ιδιοκτήτης βαριέται να το βγάλει βόλτα και υδροηλεκτρική πισίνα για θεραπείες.

Πόσο κοστίζει το σκυλοδιαμέρισμα; Περίπου 30.000 δολάρια. Το σπίτι αυτό δεν διατίθεται για πώληση προς το παρόν, αλλά κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το σόου Crufts dog show 2015.  Πρόκειται για ένα concept της Samsung για το μέλλον και το απέκτησε μόνο ένας τυχερός ο οποίος κληρώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου