Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Napoleon Perdis - Πραγματοποιώντας τη φιλοδοξία

Αποτέλεσμα εικόνας για Napoleon Perdis CosmeticsΈνας ακόμα Έλληνας του εξωτερικού, συγκεκριμένα της Αυστραλίας, που έχει κατακτήσει και κατακλύσει τον διεθνή χώρο της ομορφιάς.  Με παρότρυνση των γονιών του (καθώς το όνειρό τους ήταν να τον δουν δικηγόρο) σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Macquarie. Ενώ εργαζόταν ως βοηθός δικηγόρου, τα Σαββατοκύριακα δούλευε ως μακιγιέρ σε νύφες. Η αγάπη του για τη "δεύτερη" δουλειά του έδωσε την ώθηση για να κυνηγήσει τα 'ονειρά του και να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του.
  • Ο Ναπολέων Περδής, γιος φτωχών Ελλήνων μεταναστών, ξεκίνησε το 1992 με μεγάλες φιλοδοξίες στο Σίδνεϊ από ένα μικρό στούντιο μακιγιάζ.
  • Το 1993 ιδρύει την Ακαδημία Μακιγιάζ Napoleon Perdis, παρέχοντας εκπαίδευση στο χώρο του μακιγιάζ. 
  • Το 1995 λανσάρει στην αγορά σειρά καλλυντικών με το δικό του όνομα. Αυτή τη στιγμή η αυτοκρατορία καλλυντικών του απλώνεται σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες καταστήματα καλλυντικών με την επωνυμία Napoleon Perdis Cosmetics λειτουργούν σήμερα στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, στις ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική, στον Καναδά, στην Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή. Τα καλλυντικά του πωλούνται φυσικά και σε άλλα καταστήματα όπως τα "Sephora".
Αποτέλεσμα εικόνας για Napoleon Perdis Cosmetics
Χορηγός των βραβείων Emmy, αντικατέστησε τη γιγαντιαία διεθνή εταιρεία καλλυντικών Lancome, μετά από συμφωνία του με την Academy of Television Arts and Sciences. Ο Ναπολέων Περδής έχει συνάψει συμβόλαιο με τη FOX TV Studios και είναι μόνιμος συνεργάτης πολλών τηλεοπτικών εκπομπών, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται πλέον από ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού των ΗΠΑ.

Ο ίδιος έχει «μετακομίσει» στο Λος Άντζελες. Έως τώρα δεν είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα, παρότι την επισκέπτεται, αλλά τώρα όπως λέει το αποφάσισε και θέλει «να πάει καλά». «Στο πρώτο τρίμηνο του 2015 θα μετακομίσω στην Ελλάδα. Θα εγκατασταθώ στην Αθήνα και από εκεί θα επιβλέπω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στην Ευρώπη που αναπτύσσονται συνεχώς» δήλωσε σε εφημερίδα της Μελβούρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου