Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Kanye West - Adidas

Αποτέλεσμα εικόνας για Yeezy Season 1 adidas"Πρέπει να πληρώνει κανείς αρκετά χρήματα για να ντύνεται και να φαίνεται σα φτωχός;". Αυτό το σχόλιο που με έκανε να γελάσω είναι η αφορμή για να γράψω αυτήν την ανάρτηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Yeezy Season 1 adidasΤο σχόλιο αυτό αφορά την καινούρια συλλογή Yeezy Season 1 της Adidas που σχεδίασε ο χιπ-χοπ ράπερ Kayne West, σύζυγος της Kim Kardashian. Πρωτοπαρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό show στις 12/2/15 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η συλλογή, εκτός από παπούτσια, περιλαμβάνει και μια ποικιλία άνετων ρούχων με κυρίαρχα χρώματα το γκρι και το πράσινο σε ήπιες αποχρώσεις. Κάποια ρούχα είναι oversized ενώ κάποια άλλα φαίνονται ξεσκισμένα (από γάτα; από τίγρη;). Κάποια ρούχα είναι εμπνευσμένα από το στρατιωτικό στυλ ενώ άλλα έχουν ένα αέρα tech-wear. Σύμφωνα με την Adidas η συλλογή αυτή θα είναι η καινούρια της γκαρνταρόμπα : κάτι μεταξύ street-luxury και vintage-new. Οι κριτικοί μόδας δεν εντυπωσιάστηκαν αναμένοντας ίσως κάτι περισσότερο επαναστατικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Yeezy Season 1 adidasΑποτέλεσμα εικόνας για Yeezy Season 1 adidasΑυτό που πράγματι με εντυπωσίασε δεν είναι η συλλογή αυτή όσο το σκεπτικό της σχεδίασης αυτών των ρούχων, με το οποίο συμφωνώ. Σύμφωνα με τον Kayne West: "Δε θέλω τα ρούχα να είναι η ζωή μας. Θέλω τα ρούχα να εξυπηρετούν τις καθημερινές μας δραστηριότητες." Και συνεχίζει: "Θέλω αυτή η συλλογή ρούχων να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα κομμάτια που θα απελευθερώσουν τους καταναλωτές από το στρες του καθημερινού ντυσίματος, προσφέροντάς τους απλά ρούχα για κάθε περίσταση, όπου συνδυάζοντάς τα ελεύθερα δημιουργούν άπειρες εμφανίσεις. Ήθελα κάτι άνετο και ανεπιτήδευτο το οποίο θα μπορούσε να το φορέσει κάποιος όπου και αν βρίσκεται ανά τον κόσμο".

Δικό μου σχόλιο: Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι όσο λιγότερα απλά, πρακτικά αλλά καλής ποιότητας ρούχα έχω στην ντουλάπα μου τόσο πιο εύκολα τα συνδυάζω. Μεγάλη σημασία δίνω στα μαντήλια, τις πασμίνες και τις εσάρπες που μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν το απλό ντύσιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου